solidarnost na djelu

Koprivnički Crveni križ provest će akciju prikupljanja donacija, evo kada i gdje možete pomoći potrebitima

U suradnji s Kauflandom priređuje se i akcija prikupljanja prehrambenih namirnica za potrebe Socijalne samoposluge pod nazivom Vaš dar za pravu stvar. 

10:50h
0
Foto: GDCK Koprivnica

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica nastavlja s akcijama prikupljanja donacija za korisnike Socijalne samoposluge, kao i s provođenjem akcije Solidarnost na djelu koja će se održati 4. do 10. listopada.

– Prikupljat će se sredstva za kupnju sportske obuće potrebitim učenicima osnovnih i srednjih škola s našeg područja, a sve ljude dobre volje pozivamo da se pridruže akciji kupnjom bona solidarnosti, skeniranjem barkoda na našem letku ili uplatom sredstava na žiro račun otvoren samo za tu namjenu HR7123860021552006946 – kažu iz koprivničkog Crvenog križa.

U suradnji s Kauflandom priređuje se i akcija prikupljanja prehrambenih namirnica za potrebe Socijalne samoposluge pod nazivom Vaš dar za pravu stvar. Volonteri će dijeliti i letke s popisom potrebnih namirnica.

Korisnicima Socijalne samoposluge paketi s osnovnim prehrambenim namirnicama dijele se jednom tjedno, a prema popisu Grada Koprivnice pravo na njih ostvaruju osobe s prebivalištem na području grada koje zadovoljavaju socijalne kriterije.

Svi koji žele donirati prehrambene proizvode i higijenske potrepštine, mogu to učiniti u GDCK Koprivnica, Braće Radić 7, svakim radnim danom od 7 do 15 sati.