najava akcije

Koprivnički Crveni križ u ponedjeljak prikuplja donacije za socijalnu samoposlugu, dođite u KTC i podržite akciju

Prikupljeni artikli bit će raspoređeni u pakete koji se jednom tjedno dijele u Socijalnoj samoposluzi za ljude u potrebi na području Koprivnice.

14:16h
0
KTC
Foto: Crveni križ Koprivnica

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u ponedjeljak, 9. studenoga, od 9 do 13 sati, organizira prikupljanje prehrambenih artikala i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu.

Akcija će se održati u robnom centru KTC u Koprivnici, a provodit će se uz poštivanje epidemioloških mjera i preporuka za zaštitu od širenja koronavirusa.

U prikupljanju će sudjelovati volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i volonteri umirovljenici koji sudjeluju u projektu Volonter penzioner. Oni će kupcima dijeliti letke s popisom potrebnih artikala kako bi lakše doznali koje su potrepštine najpotrebnije za Socijalnu samoposlugu i preuzimati donacije.

Prikupljeni artikli bit će raspoređeni u pakete koji se jednom tjedno dijele u Socijalnoj samoposluzi za ljude u potrebi na području Koprivnice.

Projekt Volonter penzioner sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.