-0.4 C
Koprivnica
Subota, 9. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Koprivnički direktor plaćao radnike preko lažnih putnih naloga i dnevnica
K

Na iznose tako isplaćenog dijela plaće nije obračunat, prijavljen niti plaćen porez na dohodak u iznosu u iznosu većem od 50 tisuća kuna.

Ne propustite

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici podiglo je optužnicu protiv 38-godišnjaka zbog utaje poreza, krivotvorenja službene isprave i povrede obveza vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga.

– Okrivljenika se tereti da je od siječnja 2014. do prosinca 2016. godine u Koprivnici, kao direktor trgovačkog društva, s ciljem da društvo izbjegne plaćanje poreza na dohodak, organizirao poslovanje društva na način da se dio plaće za 19 zaposlenika isplaćivao temeljem neistinitih putnih naloga kao putni troškovi, dnevnice i naknade za korištenje privatnog automobila u službene svrhe, iako nikakva službena putovanja stvarno nisu obavljena – objavilo je na svojim službenim stranicama državno odvjetništvo.

Upravo stoga na iznose tako isplaćenog dijela plaće nije obračunat, prijavljen niti plaćen porez na dohodak u iznosu u iznosu većem od 50 tisuća kuna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ISTRAŽIVANJE

BMW-i na vrhu neslavne liste, čak četiri od pet njihovih vozila u Hrvatskoj sudjelovalo je u nesreći

Nedavno istraživanje koje je provela tvrtka za obradu podataka o automobilima carVertical otkrilo je najčešće oštećene automobile u Hrvatskoj,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti