izborna skupština

Koprivnički HDZ-ovci birali gradski odbor, pogledajte tko su novi članovi

Jasno je da je šef koprivničkog HDZ-a Ratko Ljubić, nedavno izabrani potpredsjednici su Franjo Marković, Sonja Celiščak i Josip Galić

16:18h
0
Ratimir Ljubić šef je gradskog HDZ-a // Foto: Vedran Tkalec

Čelni ljudi županijskog HDZ-a jučer su imali konferenciju na kojoj su pričali o svemu i svačemu, no zaboravili su nas informirati da je protekle subote održana Izborna skupština Gradskog odbora HDZ-a Koprivnica.

Jasno je da je šef koprivničkog HDZ-a Ratko Ljubić, nedavno izabrani potpredsjednici su Franjo Marković, Sonja Celiščak i Josip Galić, a sad smo doznali koji su članovi izabrani u gradski odbori.

To su abecednim redom Ivan Car, Saša Cestar, Andreja Cmrk, Marijo Cvrtila, Mladen Fajdetić, Damir Felak, Ivica Ferenčak, Ernest Forjan, Emina Kovačević, Goran Kovačić, Tihomir Kvakarić, Marijan Lisjak, Biljana Marković, Vlatka Međimurec, Ivanka Perić-Novak, Ljiljana Šapina, Damir Šijak, Domagoj Švabek, Martin Vaupotić, Ivica Vidaković i Bernard Vukušić.

Zbog situacije s epidemijom koronavirusa izaslanici su glasali putem glasačkih listića u prostorijama stranke u Koprivnici, a isto tako, na Izbornoj skupštini izabrani su i izaslanici za Izbornu skupštinu ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije, koja će se na isti način održati u subotu, 4. prosinca.

Tamo će za tajnika predsjedništva biti potvrđen biti Siniša Pavlović (Kloštar Podravski), a za rizničara Mirko Perok (Virje). Šef županijskog HDZ-a je Darko Sobota, a potpredsjednici su Damir Felak, Stjepan Milinković (Gola), Vlado Bakšaj (Sokolovac) i Franjo Poljak (Sv. Petar Orehovec).