IGRAČKE NOVE ZA MIRNIJE SNOVE

Koprivnički izviđači prikupljaju igračke za djecu s potresom pogođenim područjima

Donacije se mogu donijeti u izviđačke prostorije, odnosno kuću na sajmištu preko puta parka za pse, u ulici Braće Radić 22 u Koprivnici. 

09:56h
0
image
Izviđači Kamengrada iz Koprivnice // Foto: arhiva OI Kamengrad

Odred izviđača Kamengrad uključit će se u Nacionalnu kampanju Saveza izviđača Hrvatske „HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove“ namijenjenu djeci iz potresom pogođenih područja.
Cilj kampanje je donacijama građana i tvrtki prikupiti isključivo nove igračke, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru te ih osobno uručiti djeci i mladima u potresom pogođenim područjima.

Organizatori kampanje su Savez izviđača Hrvatske, Zaklada izviđačkog prijateljstva i agencija HEARTH, a kampanja se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Izviđačke udruge širom Hrvatske, ali i brojni drugi partneri kampanje, u svojim prostorijama organizirali su lokalne HAPPYCENTRE u koje građani mogu donijeti nove igračke i drugu opremu za djecu. Prikupljene donacije izviđači će osobno odnijeti djeci u potresom pogođena područja.

I Odred izviđača „Kamengrad“ Koprivnica postaje HAPPYCENTAR te ovom prilikom pozivamo građane da nam se pridruže u kampanji i pomognu djeci iz potresom pogođenih područja donacijom novih igračaka i druge opreme za djecu.

Donacije se mogu donijeti u izviđačke prostorije, odnosno kuću na sajmištu preko puta parka za pse, u ulici Braće Radić 22 u Koprivnici.
Više o samoj kampanji te načinima uključivanja možete saznati na službenoj web stranici kampanje na www.happycentar.com.