17.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 4. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnički Krug pokreće Malu modnu akademiju
K

Ne propustite

Udruga za promicanje kulture Koprivnički Krug osnovana je zbog želje da se u javnom prostoru grada i županije dopune sadržaji vezani uz tradiciju, modu, kulturu javnog komuniciranja, ali i organizaciju raznih edukativnih sadržaja. Temeljni ciljevi su poticanje pozitivnih vrijednosti i kreativnosti djece i mladih te podizanje razine kvalitete života  kao i poticanje izdavačke djelatnosti vezane uz mlade.

Plakat Vlasta

Posebna pažnja će se u sezoni 2012./2013. godine posvetiti prepoznatljivosti udruge u javnom i kulturnom životu, okupljanju članstva i volontera te pokretanju Male modne akademije. Kroz Malu modnu akademiju planiramo edukaciju dviju osnovnih grupa osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta. Plan obuhvaća redovite tjedne radionice koje bi željeli održati u prostoru Doma mladih zbog uvjeta koje nudi i opće slike institucije koje je otvoreno za programe civilnog društva. Radionica će se održavati u poslijepodnevnim satima prema programu koji obuhvaća stručno usvajanje osnova crtanja, slikanja, dizajna te osnove krojenja i šivanja. Cilj je isto tako u svibnju organizirati izložbu svih polaznika Male modne akademije te završnu modnu reviju za koju ćemo pokušati osigurati stručnu suradnju s Tekstilno tehnološkim fakultetom u Zagrebu. Pritom je financiranje određenih aktivnosti i projekata koji će se izvoditi planirano iz nekoliko mogućih izvora; članarina, dobrovoljnih priloga, donacija i sredstava koje su lokalne zajednice predvidjele za rad udruga i razvoj civilnog društva (Grad Koprivnica i Koprivničko-križevačka županija).

UPISI U Malu modnu akademiju održavaju se u rujnu svaku srijedu od 18.00 sati u prostoru Doma mladih, a voditelji radionice su Vlasta Puklavec (kreatorica ) i Melita Pavlek (ing. dizajna) uz brojne goste predavače.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

moda s ulice

Kakva bombica, plavuša s genijalnom afro frizurom i vrtoglavim peticama oduzima dah

Ugodno i toplo vrijeme ovog vikenda išlo je na ruku svim koji su posjetili Križevačko veliko spravišče. Ulice su preplavili...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti