Koprivnički limači drugi u poretku atletičara sjeverne regije

13:01h
0
Mladi koprivnički atletičari u Varaždinu

Prošlog vikenda u Varaždinu je održano Pojedinačno prvenstvo Hrvatske atletske lige sjever, i to kao posljednje kolo lige. Koprivnički atletičari postigli su ovom prilikom vrlo zapažene rezultate i tako uspješno zaključili natjecanje.


U kategoriji starijih juniorki u utrci na 1500 metara Helena Bekčec osvojila je u subotu prvo mjesto s vremenom 5:28,79, dok je u istoj utrci Nikolina Hlevnjak osvojila treće mjesto i brončanu medalju s 5:58,07. Kod mlađih juniora na 1500 m Domagoj Rašan osvojio je drugo mjesto s vremenom 4:28,96.

Drugog dana, u nedjelju, slavili su limači, i to Marko Gregurec koji je osvojio drugo mjesto u bacanju vortexa s bačenih 44,59 m, dok je u skoku u dalj osvojio treće mjesto s preskočenih 4,14 m.

Atletičari s trenerom Marijanom KuharićemŠtafeta 4×100 m u sastavu Smiljanović, Šimunić, Šostarić, Gregurec okitila se zlatnom medaljom s vremenom 1:00,57.

Od koprivničkih atletičara i atletičarki nastupili su još od limačica Ivana Treščec, Inka Jakupec, Marija Gerić, Lidija Šadek, Iva Želimorski, mlađa kadetkinja Nikolina Ferenčić, a od limača Luka Šostarić, Matej Smiljanović, Ivan Šimunić, Leopold Jurić, Antonio Lojan, Dino Bali i Fran Katinčić.

Na kraju ovogodišnjeg natjecanja Hrvatske atletske lige sjever u ekipnom poretku kategorija limači, koprivnički atletičari iz Atletskog kluba Podravski list osvojili su drugo mjesto. 

čitam...