Blagdansko raspoloženje

Koprivnički mališani i ove godine dobivaju poklone od Grada, evo kako do njih

Upis djece nezaposlenih roditelja, poljoprivrednika i umirovljenika obavljat će se u Gradskoj upravi.

13:30h
0
Dolazak djeda Mraza
Foto: Ivan Brkić

Grad Koprivnica u suradnji s Društvom „Naša djeca“ Koprivnica i ove godine organizira darivanje djece povodom božićnih blagdana.

Poklone će dobiti djeca rođena  od 2004. do 2019. godine, čija su oba roditelja nezaposlena, poljoprivrednici ili umirovljenici, a imaju prebivalište na području Grada Koprivnice, kao i djece korisnika zajamčene minimalne naknade i smještene u udomiteljskim obiteljima na području Grada Koprivnice.

Djeca korisnika zajamčene minimalne naknade i smještena u udomiteljskim obiteljima biti će pozvana temeljem popisa Centra za socijalnu skrb Koprivnica, a upis djece nezaposlenih roditelja, poljoprivrednika i umirovljenika obavljat će se u Gradskoj upravi, Zrinski trg 1, prizemlje, vjenčaona, od sutra, 26. studenog do 6. prosinca, u razdoblju od 9 do 13 sati.

Roditelji trebaju predočiti sljedeću dokumentaciju:

  1. Osobna iskaznica roditelja
  2. Osobna iskaznice, zdravstvena iskaznica, rodni list ili drugi dokument s datumom rođenja djeteta
  3. Uvjerenja Zavoda za zapošljavanje – za roditelje u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje
  4. Potvrde Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje – za poljoprivrednike i nezaposlene roditelje koji nisu u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje
  5. Obavijesti o isplaćenoj mirovini za mjesec rujan ili listopad 2019. godine, ili rješenja o mirovini – za roditelje umirovljenike

čitam...