INOVATIVNI PROGRAM

Koprivnički mališani ponovo će učiti o svijetu filma na radionicama FROOOM-a!

Radionice za nove i stare polaznike te fantastična zabava uz iskusne voditelje u koprivničkom Pučkom otvorenom učilištu održavat će se od 5. do 9. srpnja.

11:53h
0
Foto: facebook FROOM!

Inovativni stvaralački program FROOOM! koji djeci i mladima nudi mogućnost ulaska u svijet filma onkraj standardnog gledateljskog iskustva, kroz snimanje vlastitih filmova, ponovo stiže u Koprivnicu.

Program je namijenjen djeci od 8 do 13 godina, a na višim razinama i do 16 godina. Svakom djetetu pristupa se individualno, radi se na osnaživanju, poticanju samopouzdanja te otkrivanju darovitosti.

Radionice za nove i stare polaznike te fantastična zabava uz iskusne voditelje u koprivničkom Pučkom otvorenom učilištu održavat će se od 5. do 9. srpnja. Uključuju razigran filmski praktikum, pauzu za ručak, gledanje vrhunskih filmova i analizu istih iz različitih motrišta: likovi, mjesta i vrijeme radnje, posebne tehnike snimanja, način režije, glume, snimanja, montaže, dramaturgije.

Prijave na: http://www.frooom.eu/shop/ ili na https://www.frooom.eu/prijave/

Podršku svim FROOOM! radionicama daju Hrvatski audiovizualni centar, Društvo hrvatskih filmskih redatelja, Agencija za elektroničke medije, Grad Zagreb, Općina Gradec i Zagrebačka županija, Grad Split i Split Parking, Grad Koprivnica i Koprivničko-križevačka županija, Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija te Zaklada Kultura nova i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Prema najavi organizatora u utorak i četvrtak, 6. i 8. srpnja bit će i besplatnih kino projekcija za širu javnost, s točnim satnicama upoznat ćemo vas naknadno.

čitam...