Koprivnički mališani proskijali na Kopama u Sloveniji

14:32h
0
Zajednička

Škola skijanja Škola skijanja Škola skijanja Škola skijanja

Koprivnička Zajednica športskih udruga organizirala je zimovanje za djecu i odrasle i to na skijalištu Kope na Pohorju u susjednoj Sloveniji. Tijekom pet dana 47 mališana u dobi od 7 do 15 godina obučavala su četiri učitelja skijanja – Janja Geršić, Igor Sedlanić, Damir Bedić i Marko Črljenec te učiteljica snowboarda Marina Oskoruš. S njima je ovaj program odradilo i petero voditelja Male sportske škole – Jadranka Samardžić, Valerija Mihac, Natalija Šalamon, Sonja Šafar Turk i Marina Tomac-Rojčević.

Škola skijanja završila je natjecanjem polaznika u četiri skijaške i jednom snowborskom skupinom i to s postignutim rezultatima: Prva početnička skupina skijaša – 1. Martina Šifkorn-Labazan , 2. Ivan Leon Mesić, 3. Marko Podhraški, Druga početnička skupina skijaša – 1. Marko Gregurec, 2. Tin Sajko, 3. Sara Križaj, Srednja skupina skijaša: 1. Lovro Rod, 2. Jan Vuk, 3. Leonarda Mihoci, Napredna skupina skijaša: 1. Borna Žaja, 2.Dorian Rojčević, 3. Tino Hmelina, Odrasla skupina skijaša: 1. Marko Borojević, 2. Adrijano Slatina, 3. Vlatka Mihoci,

Snowborderi: 1. Lucija Frančić, 2. Sven Frančić, 3. Ivona Mrđen.

Svi polaznici primili su diplome o završenom tečaju skijanja ili snowbordanja. Uz školu skijanja i snowboarda mališanima je priređeno i slobodno noćno skijanje te zabavne i društvene igre tako da je većina već sada izrazila želju da se i iduće zime nađu na skijalištu sa Malom sportskom školom.

čitam...