Prilika mladim nezaposlenim osobama

Koprivnički poduzetnik kreirao tromjesečni besplatni IT boot camp program za mlade nezaposlene

Opći cilj projekta je doprinijeti zapošljivosti dugotrajno nezaposlenih, žena i mladih do 29 godina na tržištu rada Koprivničko-križevačke županije kroz provedbu inovativnih lokalnih inicijativa za poticanje zapošljavanja.

14:15h
0

Želite steći vještine koje odlično izgledaju u CV-u i izdvajaju Vas iz mase? Želite upoznati i učiti od cool mentora koji Vam mogu postati budući poslodavci? Imate ideje, a ne znate kako ih razviti? Kod predstavljanja imate tremu i želite je se riješiti ili je barem dobro prikriti?

It boot camp omogućuje stjecanje vještina iz osnova programiranja, osnova poduzetništva te vještina uz koje se omogućava lakše i brže zapošljavanje. Iako je program namijenjen mladim nezaposlenim osobama 20 – 29 godina (izvanredni studenti, osobe koje aktivno traže posao, osobe prijavljene na hzz-u) na IT boot camp mogu se prijaviti svi zainteresirani i željni znanja (bez obzira na dob, radni status).

Čuli ste za pojmove Google ads, CSS, web aplikacije, hosting, domena, influencer, pitch? Želite znati kako ih iskoristiti za razvoj poslovanja ili zapošljavanje? Koji je prototip kupaca, kako napraviti analizu konkurencije, zbog čega su bitni inovativnost i kreativnost te koje su razlike između njih? Zašto nam je potreban marketing i vizualna komunikacija, kako napraviti poslovni plan i kako plivati u administrativnim vodama? Osim navedenog, program nudi mogućnost usavršavanja vještina prezentiranja, razvoja samopouzdanja te „rješavanja problema znojnih dlanova i drhtavih ruku“. CV će biti podebljan dodatnim znanjima, a sudionici spremni za pokretanje vlastitog poduzeća ili pronalazak poslodavca.

Mentori IT boot campa dolaze iz uspješnih koprivničkih poduzeća i obrta: Codebox, Pobis, Apea, Kontraliht, Vrhovski. Stručnjaci u svojim područjima, izvrsni predavači, prave su osobe za pomoć u pretvaranju ideja u poduzetnički posao.

INFO

Program je namijenjenim mladim nezaposlenim osobama 20-29 godina (izvanredni studenti, osobe koje aktivno traže posao, osobe prijavljene na hzz-u). Edukacije su besplatne, a naglasak je na praktičnom radu. Jednom kada se uključite u program, možete u bilo kojem trenu odustati bez ikakvih obaveza.
Osim ciljne skupine na IT boot camp mogu se prijaviti svi zainteresirani, željni znanja i novih vještina (bez obzira na dob, radni status).

Ne propustite mogućnost besplatnog stjecanja novih znanja i prijavite se putem ovo linka – IT BOOT CAMP.

IT boot camp dio je projekta PARTNERSTVO ZA SVE 2 odobren je za financiranje od strane Europske unije u okviru poziva Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III iz Europskog socijalnog fonda. Projekt traje od 14.05.2018. do 13.11.2020. godine, njegova ukupna vrijednost je 1.999.427,02 HRK (Sufinanciranje od strane EU je 99,08%).

Opći cilj projekta je doprinijeti zapošljivosti dugotrajno nezaposlenih, žena i mladih do 29 godina na tržištu rada Koprivničko-križevačke županije kroz provedbu inovativnih lokalnih inicijativa za poticanje zapošljavanja. Specifični cilj projekta je osigurati učinkovitu provedbu važeće Strategije razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije i održivo funkcioniranje Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije.

čitam...
Loading...