„Koprivnički poduzetnik“ ponosni vlasnik certifikata ISO 9001:2008

13:25h
0
Koprivnički poduzetnik vlasnik je ISO certifikata

Nakon provedenog postupka za dobivanje certifikata sa Zavodom za kvalitetu te ispitivanja istog od strane poduzeća SGS Adriatica, gradsko poduzeće “Koprivnički poduzetnik d.o.o.” postalo je ponosni nositelj certifikata za upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008.

Certifikat ISO 9001:2008 je oznaka koja se dodijeljuje poduzećima koja odlikuje profesionalan pristup upravljanju kvalitetom, a međunarodno je prepoznat dio standarda 9000 koje primjenjuje međunarodna organizacija za standarde ISO.

– Dobivanjem certifikata službeno smo se obvezali poštovati visoke svjetske standarde kvalitete za koje vjerujemo da će dodatno unaprijediti naš cjelokupni rad. Certifikatom je potvrđena naša kvaliteta uspostave partnerskog odnosa s klijentima, unapređenje rada i motivacije zaposlenika te nadzora i kakvoće usluga – rekao je Tihomir Cvetković, direktor poduzeća.

Kako su nam objasnili u Poduzetniku za uvođenje ISO certifikata odlučili su se kako bi povećali broj stalnih klijenata – partnera te kako bi istražili i povećali očekivanu razinu kvalitete usluga.

– Sve ovo smo učinili zbog vrlo jednostavne matematike – za dobivanje novog klijenta obično je potrebno tri puta veće ulaganje novca, od onoga za zadržavanje postojećih tj. stalnih mušterija. Mi zapravo sa provođenjem ovih standarda kvalitete planiramo ispraviti pogreške iz prošlosti te planiramo još i uštedjeti – zaključio je Cvetković.