Koprivnički policajci u humanitarne svrhe biciklima do Lourdesa

14:26h
0
120426_Policija-prema-lourd

Čak 3500 kilometara dug put biciklima proći će koprivnički policajci Zoran Zlatar i Dražen Laklija da bi osigurali 25 tisuća kuna potrebnih za kupnju kardiorespiratornog monitora za Odjel pedijatrije koprivničke bolnice.

Ideja je da se jedan kilometar ‘prodaje’ za otprilike jedan euro, na način da svi ljudi dobre volje uplate svoje priloge na bankovni račun. Zlatar i Laklija na put su krenuli danas ujutro. Kažu kako je najteži dio, organizacija, gotov, a sada ostaje onaj lakši – vožnja. Napomenimo i kako je s njima krenuo jedan kamper, u kojem će biti Mijo Jakopović-Birba i Saša Đaković kao medicinsko osoblje. Organizator projekta je International Police Association, Regionalni kub IPA Koprivnica.

120426_Policija-prema-lourPut do odredišta trajati će  petnaestak dana. U Lourdesu će se pridružiti pripadnicima hrvatskih vojno-redarstvenih snaga na 19. Međunarodnom vojno-policijskom hodočašću. U Koprivnicu bi se trebali vratiti 25. svibnja.

Kod Podravske banke Koprivnica za ovu je humanitarnu akciju otvoren žiro račun broj: 2386002-3120344249, svrha: ‘Za humanitarni projekt 1kilometar = 1 EURO’ pa pozivamo sve građane koji mogu izdvojiti za donaciju da to i učine.

čitam...