-1.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnički SDP o (ne)zadovoljstvu rezultatima predsjedničkih izbora
K

Ne propustite

Jučer su zasjedali predsjedništvo i Gradski odbor koprivničkog SDP-a. Dogovoreno da će sa sjednice prema javnosti odaslati informacije o jedinstvenim stavovima, no neslužbeno doznajemo da je ipak bilo žučnih rasprava. Izazvane su pismom koje je kolalo među nekim članovima a u kojemu su uspoređivani posljednji izborni rezultati koje je ostvario Ivo Josipović s ostalim izborima dosad provedenima u Koprivnici. Predsjednik Koprivničkog SDP-a Zoran Gošek kaže da je riječ o neusporedivim rezultatima jer su svaki izbori nova utakmica.

- Oglas -

– Nažalost, stav kolege iz Zagreba, koji nije ni prstom makao u ovim izborima i u kampanji, nije korektan i nije pristojan. I Gradski odbor je dao zadatak Predsjedništvu da to s kolegom raspravi na slijedećoj sjednici Predsjedništva. Takve se stvari raspravljaju unutar stranke, a ne prvo javno. Bio je pozvan da dođe jučer na sjednicu, pa se nije odazvao niti se ispričao. Prema tome, tu očito ima neki drugi problem. Ali to ćemo raščistiti unutar stranke, a ne javno.

Gošek nije želio potvrditi da je riječ o koprivničkom SDP-ovcu Tomislavu Sitaru, inače stručnom suradniku u tajništvu stranke u Zagrebu. No istakao je da je koprivnički SDP zadovoljan postignutim rezultatima koje je s koalicijskim partnerima ostvario na posljednjim predsjedničkim izborima, osobito onima u drugom krugu:

– U prvom krugu glasovalo je nešto više od 13.000 birača. U drugom krugu je glasovalo 16.200. Prema tome porast broja birača bio je za 2.300 a mi smo glasove za Ivu Josipovića u drugom krugu digli za 3.129 glasova. Planirali smo realizirati porast od 30%, međutim uspjeli smo dignuti na 47% i time smo vrlo zadovoljni jer smo uspjeli ipak dodatno motivirati birače da izađu i daju glas za Ivu Josipovića.

- Oglas -

Nakon, kako su ocijenili dobro odrađenog posla na predsjedničkim izborima, koprivnički SDP-ovci danas počinju posao na novoj kampanji, onoj za predstojeće parlamentarne izbore, zaključio je njihov predsjednik Zoran Gošek.

Izvor: www.radio-drava.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

TREĆA FAZA ZAŽELI

Pet gerontodomaćica poboljšat će kvalitetu života za 30 osoba na području Peteranca

Na području Peteranca pet će gerontodomaćica brinuti o poboljšanju kvalitete života za ukupno 30 socijalnog ugroženih korisnica i korisnika...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti