REKREATIVCI I POTENCIJALNI PROFESIONALCI

Koprivnički skejteri uskoro će vrhunske poteze raditi u novom skate parku, stari će biti demontiran

Cilj je, kažu iz Grada, imati suvremeni skate park za sportaše koji su prepoznali korist poticanja te vrste rekreacijskog sporta među mladima.

15:06h
0
Ilustracija // Foto: Grad Koprivnica

GKP Komunalac u ponedjeljak će demontirati skate park smješten kod Osnovne škole Braće Radić. Razlog je dotrajalost pojedinih elemenata, pri čemu će se voditi računa o recikliranju.

No, prema navodima na službenoj stranici Grada Koprivnice, već se planira vizualni izgled novog i modernog skate parka, nakon čega će se krenuti u javnu nabavu elemenata koji imaju propisani certifikat i garanciju na materijal i izvedene radove od strane potencijalnog proizvođača/dobavljača.

Novi skate park, namijenjen rekreativcima i potencijalnim profesionalcima, gotov bi trebao biti tijekom prve polovice 2020. godine. Cilj je, kažu iz Grada, imati suvremeni skate park za sportaše koji su prepoznali korist poticanja te vrste rekreacijskog sporta među mladima. Dodaju kako će u dogovoru s korisnicima parka biti odabrana najbolja pozicija za korištenje, i to na zadovoljstvo sviju.

čitam...