Koprivnički srednjoškolci razvijaju poduzetničke vještine

16:08h
0
120123-yec

Već 4. godinu za redom studentska organizacija Aiesec organizira projekt YEC koji je namijenjen srednjoškolcima sa ciljem razvoja njihovih poduzetničkih, komunikacijskih te prezentacijskih vještina i sposobnosti timskog rada.

Projekt YEC (Young Entrepreneurs in Croatia) je edukacijski projekt namijenjen učenicima trećeg i četvrtog razreda srednjih škola s ciljem da im kroz radionice i razvijanje poslovnih ideja omogući razvoj osnovnih poduzetničkih vještina kako bi se što prije pripremili za konkurentno tržište Europske Unije.

Realizacija projekta počinje  23. siječnja 2012. i traje ukupno osam tjedana, pri čemu u projektu sudjeluju učenici šest škola s područja Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije, između kojih Gimnazija “Fran Galović”  i Srednja škola Koprivnica. 

AIESEC je najveća studentska međunarodna organizacija koja pomaže studentima u otkrivanju i razvoju njihovih potencijala kako bi imali pozitivan utjecaj na društvo i zajednicu. Od 1948. godine AIESEC djeluje kao nezavisna, apolitična, edukacijska organizacija koja promovira društveno odgovorno ponašanje, poduzetništvo i liderstvo, a djeluje u 110 zemalja diljem svijeta, pri čemu naglasak u svojem poslovanju stavlja na studentske razmjene.

čitam...
Loading...