Koprivnički tjelograditelj Pero Tomas nakon sjajne sezone traži sponzore

09:13h
0

101221-tomas-mKoprivnički tjelograditelj Pero Tomas iz kluba Fitness Activ završio je s natjecanjima u sezoni kakvu je mogao samo sanjati.

– Ove me sezone nije pobijedio ni jedan junior mlađi od 23 godine, a posebno sam zadovoljan činjenicom da sam trostruki svjetski prvak po tri različite federacije te sam osvojio i jednu titulu viceprvaka. No, kad bih morao izdvojiti koja mi je titula iz ove sezone nekako najviše prirasla srcu, to je svakako ona Mr. Universea iz Engleske – izdvojio je Pero, a ona mu je posebno draga stoga što je na spomenutom natjecanju konkurencija bila daleko najveća te je tamo pobijedio i Engleza koji mu je odnio titulu prvaka na Malti.

S posebnim se osjećajem prisjeća i osvajanja titule svjetskog prvaka po IBFF federaciji na natjecanju održanom u slovenskom Kopru, jer kaže kako je bilo lijepo pobijediti ostale hrvatske juniore koji prema Peri i nisu baš prijateljski raspoloženi. Sve u svemu, sezona koje će se naš najbolji hrvatski junior još dugo vrlo rado prisjećati, a otkrio nam je i što ga očekuje nakon što je ona završila.

– Nakon deset mjeseci je naporna sezona konačno završila, a iza mene je isto toliko mjeseci dijete te deset velikih natjecanja za koja sam uspio održavati odličnu formu. Sada konačno slijedi malo odmora. No to ne znači da zapostavljam treninge, jer oni će biti još naporniji nego do sada, nego će se moj organizam oporavljati od dugotrajnog iscrpljivanja i stalnih dijeta – kazao je Pero, koji se već drugog dana po dolasku s natjecanja iz Njemačke vratio u teretanu jer nije mogao izdržati bez treninga.

Što se pak tiče sezone koja ga očekuje iduće godine, najavljuje nastupe na tek nekoliko natjecanja, jer ovogodišnji tempo rijetko tko može izdržati. Kako je osvojio sve titule koje su se osvojiti dale, birat će natjecanja na kojima se dobivaju novčane nagrade, kako bi uspio pokriti barem dio troškova.

– Ove smo godine, između ostalog, išli na osvajanje svih tih titula i kako bi privukli sponzore te pronašli neku novčanu potporu, jer sami više ne možemo sve to financirati. Stoga se nadamo da ćemo to i uspjeti učiniti, jer u protivnom će sav moj dosadašnji trud i sva postignuća biti uzaludni – zaključio je Pero.