oš antun nemčić gostovinski

Koprivnički učenici i ove godine na natječaju Poj riči materinske

11:02h
0
Niko Maletić // Foto: koprivnica.hr
Niko Maletić // Foto: koprivnica.hr

Petra Salajpal, učenica drugog razreda, osvojila je jednu od pet jednakovrijednih nagrada za svoj Ex Libris u tehnici batika na papiru, a Lucija Ledinski i Niko Maletić našli su se među 10 pohvaljenih učenika. Oni su se okušali u kombiniranoj tehnici enkaustike i crtanja.

Likovna grupa iz koprivničke Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski koju vodi učiteljica Senka Pintarić i ove godine sudjelovala je na literarno-likovnom natječaju Poj riči materinske.

Tema ovog natječaja koji se održava 10. godinu zaredom uvijek je ista, a to je dizajn Ex Librisa, odnosno znaka vlasništva u knjigama.

Koprivnički učenici na natječaju sudjeluju već sedmu godinu, a dosad su već tri puta osvajali nagrade za najbolju kolekciju, brojne pojedinačne nagrade i pohvale.

Ovoga puta, Petra Salajpal, učenica drugog razreda, osvojila je jednu od pet jednakovrijednih nagrada za svoj Ex Libris u tehnici batika na papiru, a Lucija Ledinski i Niko Maletić našli su se među 10 pohvaljenih učenika. Oni su se okušali u kombiniranoj tehnici enkaustike i crtanja.

Završna svečanost dodjele nagrada i priznanja održat će se u Primoštenu.
Svi su pozvani na završnu svečanost i dodjelu nagrada i priznanja koja će se održati u Primoštenu, 11. ožujka.