Komunalni glasnik

Koprivnički zvonček krenuo je u sandučiće građana, evo što je sve na 24 stranice tog godišnjaka

Zvonček je u cijelosti financiran oglašivačima koji su u njemu i nije opterećenje za gradski budžet ni za Komunalac.

17:00h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Komunalni glasnik “Koprivnički zvonček” u 12.000 primjeraka već stiže na adrese koprivničkih kućanstava.


Riječ je o 24 stranice na kojima su predstavljeni projekti koji su se odradili ili oni koji će se odraditi na području grada Koprivnice, s naglaskom na one komunalne.

Foto: Ivan Balija
Mišel Jakšić // Foto: Ivan Balija

– S obzirom na to da nismo mogli biti među građanima koliko su oni to navikli i nismo mogli prezentirati sve što se radi onako kako smo to uvijek radili, odlučili smo da ćemo ove godine izdati naš komunalni glasnik. Tako ćemo prezentirati sve ono što smo radili i ono što je pred nama. Nadam se da će građani biti zadovoljni onime što se događa, što se događalo i što će se događati u Koprivnici. Zvonček je jedan od najboljih dokaza da unatoč koronavirusu nismo stali s radom za razvoj grada – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Foto: Ivan Balija
Nataša Tetec // Foto: Ivan Balija

Zvonček je u cijelosti financiran oglašivačima koji su u njemu i nije opterećenje za gradski budžet ni za Komunalac, istaknuo je. Sponzorima je zahvalila i predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec.

– Zvonček izlazi jednom godišnje i obuhvaća najvažnije aktivnosti i događaje u Koprivnici. Distribucija je počela već jučer tako da građani mogu očekivati besplatan primjerak u svojim sandučićima, a mogu ga podići i u Komunalcu, na gradskim bazenima, u Domu mladih i u knjižnici – prezentirala je Nataša Tetec.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

čitam...