radni sastanak

Koprivničko gradsko vodstvo na sastanku s predstavnicima Hrvatskih voda, projekt Aglomeracija Koprivnica kao tema

Hrvatske vode financiraju i /ili sufinanciraju pripremu studijske, projektne i natječajne dokumentacije za Projekt Koprivnica.

14:32h
0
Foto: koprivnica.hr

U koprivničkoj Gradskoj upravi održan je radni sastanak predstavnika Koprivničkih voda i Grada Koprivnice na temu završne faze pripreme i prijave projekta Aglomeracija Koprivnica.


Zajednički cilj je u zadanom roku dovršiti pripremu aplikacijskog paketa kako bi se dostigli zadani rokovi za sufinanciranje projekta iz Kohezijskih fondova EU. Sukladno temi definirane su dodatne potrebne aktivnosti za dovršenje projekta.

Sastanak je održan na inicijativu Hrvatskih voda, a nazočili su mu zamjenik generalnog direktora Davor Vukmirić, voditelj Sektora za podršku pripremi i provedbi EU projekata Mario Obrdalj, koordinator EU projekata za područje VGO Varaždin Jurica Glavan i direktor vodnogospodarskog odjela za Muru i Gornju Dravu Hrvatskih voda Leonard Sekovanić. Ispred Grada Koprivnice sastanku su prisustvovali gradonačelnik Mišel Jakšić, zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž te pročelnici Zdravko Punčikar i Tomislav Golubić. Prisutni su bili i članovi Uprave Komunalca Nataša Tetec, Goran Međurečan i Dubravka Horvat te predsjednik uprave Koprivničkih voda Zdravko Petras. S predstavnicima Hrvatskih voda na sastanak je stigao i saborski zastupnik Branko Hrg.

Hrvatske vode financiraju i /ili sufinanciraju pripremu studijske, projektne i natječajne dokumentacije za Projekt Koprivnica. Glavna tema sastanka bila je razgovor o stupnju gotovosti projekta te rokovi za dovršenje preostale potrebne dokumentacije kako bi projekt bio spreman za odobrenje do kraja listopada 2018. godine, odnosno odobren do kraja 2018. godine.

čitam...