GOING GLOBAL LIVE

Koprivničko-križevačka županija i Podravka u Londonu potencijalnim investitorima predstavljaju svoje posebnosti

Hrvatska prvi put sudjeluje na manifestaciji koja se održava desetu godinu zaredom.

08:54h
0
Foto: Koprivničko-križevačka županija

Župan Darko Koren predvodi delegaciju koja će danas i sutra predstavljati Koprivničko-križevačku županiju na gospodarskom sajmu GOING GLOBAL LIVE u Londonu. Predstavit će se i Međimurska, Varaždinska, Krapinsko-zagorska te Bjelovarsko-bilogorska županija, ali i Podravka d.d.

Potencijalni investitori imat će priliku upoznati poduzetnički potencijal, zone, turističke destinacije, biološku raznolikost i ekološki pristup u proizvodnji hrane te kulturnu baštinu sjeverozapadne Hrvatske.

– Gospodarski sajam i forum u Londonu sjajna su prilika da se pet županija predstavi na svjetskoj sceni sa svim svojim potencijalima. Uvjeti za nastup i prilika za predstavljanje gospodarstva bili su vrlo povoljni, a ono što treba istaknuti jest činjenica da Velika Britanija i britanske tvrtke, radi Brexita, traže načine kako proizvodnju zadržati u EU te su sklone otvarati predstavništva i kompanije u drugim zemljama. Procijenili su da svoju gospodarsku aktivnost mogu nastaviti i na području sjeverozapadne Hrvatske što je iznimno pozitivno za nas. Iskoristit ćemo priliku i predstaviti podravsko-prigorsko gospodarstvo, poduzetničke zone i mogućnosti ulaganja – kazao je Koren za županijske stranice, istaknuvši Podravku kao iznimno važan dio predstavljanja.

Razne prezentacije održat će Ana Kralj, Marko Marić iz Podravke te Helena Matuša i Miran Bojanić Morandini. Inače, Hrvatska prvi put sudjeluje na manifestaciji koja se održava desetu godinu zaredom.

Foto: Koprivničko-križevačka županija

čitam...
Loading...