14 C
Koprivnica
Petak, 31. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ODLIČNE BROJKE

Turizam na području županije sve jači, u godinu dana dobili 100 novih ležajeva, K. Sočev: Zabilježeno pet tisuća dolazaka i deset tisuća noćenja više nego lani
T

U novoj godini će se snažno krenuti s unaprjeđenjem postojećih i razvojem novih turističkih proizvoda, daljnjim ulaganjima u turističku infrastrukturu, edukacije, potpore i druge mjere

Ne propustite

Turističko vijeće Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije održalo je svoju 15. sjednicu koju je vodio župan Darko Koren, ujedno i predsjednik županijske Turističke zajednice.

Članovi Vijeća jednoglasno su usvojili Prijedlog Izmjena i dopuna Programa rada Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije za 2022. godinu te Prijedlog Programa rada Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije za 2023. godinu.

Kako je naglasila pomoćnica direktora TZ KKŽ Kristina Sočev, turistička djelatnost na području županije dobro se razvija čemu svjedoče i sve bolje brojke – ponajviše u broju turističkih proizvoda i ponude koja je na raspolaganju posjetiteljima, ali i povećanja broja dolazaka (pet tisuća dolazaka više nego prošle godine) i noćenja (deset tisuća noćenja više nego prošle godine), pa ja tako na području županije tijekom ove godine zabilježeno gotovo 20 tisuća posjetitelja i 44 tisuća noćenja.

15. Velika martinjska špelancija
Kristina Sočev // Foto: Ivan Balija

Posebno veseli i povećanje smještajnih kapaciteta za 100 ležajeva, istaknula je Sočev, čemu su doprinijele i financijske potpore za razvoj smještaja u privatnom sektoru koje je osigurala TZ KKŽ te činjenica da je Koprivničko-križevačka županija prerasla iz jednodnevne u višednevnu turističku destinaciju.

U novoj godini će se snažno krenuti s unaprjeđenjem postojećih i razvojem novih turističkih proizvoda, daljnjim ulaganjima u turističku infrastrukturu, edukacije, potpore i druge mjere koje daju dobre rezultate i pomažu u turističkom razvoju svih područja naše županije, zaključili su članovi Vijeća na kraju sjednice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

amaterski nogomet

Još jedan ludi vikend je pred nama, vrući okršaj čeka nas u Đurđevcu, lokalni derbiji u K. Ivancu i Pitomači, Koprivnica na ‘križnom putu’...

Dogurali smo već do četvrtog proljetnog, odnosno regularnog 17. kola Prve ŽNL, u kojem nas čeka nekoliko vrlo neizvjesnih...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti