22.3 C
Koprivnica
Petak, 24. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nagrade

Koprivničko-križevačka županija uputila poziv za dodjelu javnih priznanja
K

Prijedlozi se mogu dostaviti Odboru za dodjelu javnih priznanja Koprivničko-križevačke županije do 16. siječnja 2023. godine

Ne propustite

Koprivničko-križevačka županija dodjeljivat će javna priznanja građanima, pravnim osobama i drugim organizacijskim oblicima i njihovim tijelima.

Među javna priznanja Koprivničko-križevačke županije spadaju počasni građanin, nagrada za životno djelo u iznosu 15 tisuća kuna uz posebnu povelju, nagrada za promicanje ljudskih prava Mara Matočec u iznosu 7000 kuna uz posebnu povelju, nagrada za promicanje inovatorstva Marcel Kiepach u iznosu 5000 kuna uz posebnu povelju, nagrade za doprinos ugledu i promociji Koprivničko-križevačke županije (dvije) u iznosu 5000 kuna uz posebnu povelju, nagrade za iznimno postignuće u protekloj godini od 5000 kuna za obje nagrade uz posebno priznanje, zahvalnica Koprivničko-križevačke županije (pet) uz 3000 kuna i tri plakete župana Koprivničko-križevačke županije od 3000 kuna.

Odbor za dodjelu javnih priznanja Koprivničko-križevačke županije poziva sve građane,
pravne osobe i druge organizacijske oblike te njihova tijela na podnošenje prijedloga za
dodjelu javnih priznanja Koprivničko-križevačke županije.

Prijedlozi se mogu dostaviti Odboru za dodjelu javnih priznanja Koprivničko-križevačke županije do 16. siječnja 2023. godine, na adresu Ulica Antuna Nemčića 5, 48000 Koprivnica s naznakom ‘prijedlog za dodjelu javnih priznanja’.

Prijedlozi se podnose na propisanom obrascu koji se nalazi na internetskoj stranici kckzz.hr ili u pisarnici Koprivničko-križevačke županije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Znatno poskupljenje

Šok! Cijena omiljene ljetne poslastice ‘otišla u nebo’, ne morate više na more da biste kuglicu sladoleda platili 1,50 euro, to možete napraviti u...

Proljeće je počelo, a s njime je došla i želja za omiljenim slatkim grijehom. Sladoledom! Vole ga svi, verzija...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti