Koprivničko-križevački HDZ svečano obilježio 25. obljetnicu

09:34h
0
Članovi HDZ-a nakon otkrivanja spomen-ploče na zgradi koprivničkog Domoljuba // Foto: Koprivnica.net

Hrvatska demokratska zajednica Koprivničko-križevačke županije održala je u srijedu u đurđevačkom Domu kulture svečanu sjednicu na kojoj je obilježila 25 godina od osnutka.


 

Tim povodom predsjednik Kluba utemeljitelja HDZ-a Milan Kovač i osnivač HDZ-a u Koprivnici Marko Mioč u popodnevnim su satima u Koprivnici otkrili spomen-ploču na zgradi Domoljuba u kojoj je 1990. godine održana osnivačka skupština koprivničkog HDZ-a.

Uoči svečane sjednice u Đurđevcu, na novinarska je pitanja odgovarao predsjednik stranke Tomislav Karamarko, koji je čestitao osnivačima na značajnoj godišnjici.

Govoreći o predizbornoj koaliciji s HSS-om, Karamarko je kazao da je već dogovoreno da „neće biti nikakve podjele ratnog plijena kao što je to učinila aktualna vlast”. Predmnijevajući da će osvojiti izbore, najavio je da će njegova Vlada biti ekspertna, te da javna poduzeća moraju preuzeti kvalitetni menadžeri, a ne politički i stranački podobnici.

Karamarko je istaknuo da ne bi smanjivao broj županija, a o broju općina još razmišlja. No, najavio je da bi smanjio broj zaposlenih po županijama te digitalizirao njihov rad.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko pred novinarskim mikrofonima u Đurđevcu // Foto: Koprivnica.net

 

čitam...