15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 4. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
kandidatura

Koprivničko-križevački SDP s partnerima predao listu za Županijsku skupštinu, Kešer: Vjerujem da ćemo dobiti natpolovičnu većinu
K

Predsjednik županijskog SDP-a smatra da se lista SDP-a i partnera može natjecati na bilo kojim izborima i političkoj razini.

Ne propustite

Mladen Kešer (SDP), kandidat za župana Koprivničko-križevačke županije i nositelj liste za Županijsku skupštinu, jučer je predao kandidacijsku listu s kojom SDP izlazi na izbore, i to s partnerima HSLS-om i GLAS-om.

Kešera je pratila kandidatkinja za zamjenicu župana Sandra Sinjeri iz Koprivnice, predsjednici partnera Darko Markić i Željko Beren te Tomislav Golubić, predsjednik SDP-a Koprivnice, Tea Ščetarić-Jasek (Križevci), Kristina Črček (Kalnik) i županijska tajnica SDP-a Marijana Lokotar.

Lista je sastavljena od SDP-ovih načelnika i gradonačelnika te lokalnih dužnosnika i gospodarstvenika koji su, kaže Kešer, “spremni voditi županiju prema naprijed i zaustaviti trend pada.”

– Listu ćemo uskoro predstaviti našim građanima. Danas, kad vidim ostale liste, usudim se reći da je riječ o najjačoj listi na ovim izborima. SDP i partneri na listi imaju doktore znanosti, liječnike, profesore, inženjere, poduzetnike, obrtnike, radnike i poljoprivrednike, kadar koji je spreman odmah preuzeti odgovornost za županiju – kazao je Kešer.

Smatra da se lista SDP-a i partnera može natjecati na bilo kojim izborima i političkoj razini.

– Vjerujem da ćemo dobiti natpolovičnu većinu u Županijskoj skupštini i nakon 16. svibnja krenuti u pripremu županije za dovlačenje ozbiljnih investicija koje će podignuti standard građana naših općina i gradova, jer ovdje smo zbog ljudi, a županija su ljudi – rekao je Kešer.

Foto: Mladen Kešer
Foto: Mladen Kešer
Foto: Mladen Kešer
Foto: Mladen Kešer
Foto: Mladen Kešer
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

RAZGOVOR

Osebujna Vlasta Delimar priprema performans u centru Koprivnice: Šok se događa u tuđim glavama, meni je prirodno raditi gola, a kada umrem, želim postati...

Umjetnica Vlasta Delimar za petak 6. listopada s početkom u 10 sati najavila je svoj novi performans na Zrinskom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti