-5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
programska područja

Koprivničkom muzeju Ministarstvo kulture i medija sufinancirat će programe s 20 tisuća eura
K

Ne propustite

S novom godinom u Muzej grada Koprivnice stigle su lijepe vijesti, a riječ je o sufinanciranju muzejskih programa i aktivnosti od strane Ministarstva kulture i medija u 2023. godini. Sveukupno je za četiri programa odobreno gotovo 20.000 EUR-a.

- Oglas -

Tako je za tri izložbe u Galeriji Koprivnica (Gordana Špoljar Andrašić, Važno je zvati se Ivan, Krešimir Tadić) odobreno je 5.308,91 EUR-a, dok je za interdisciplinarni program Drava art biennale (DAB ’23.) odobreno 1.990,84 EUR-a.

Nadalje, nakon prošlogodišnjeg prvog sufinanciranja muzejskog nakladništva i ove godine je nastavljeno s istim pa je za Podravski zbornik 49 i njegovu Biblioteku (Sabolićev zbornik, Zbornik radova o stradanju Roma u Drugom svjetskom ratu) u državnom proračunu osigurano 6.636,14 EUR-a što je čak 150 % više, negoli je to bilo u 2022. godini.

I na kraju, za potrebe preventivne zaštite i konzervatorsko-restauratorske radove na građi Muzeja grada Koprivnice osigurano je dodatnih 5.972,53 EUR-a.

- Oglas -

Očekuju se još rezultati i na preostalim programskim područjima: zaštita kulturne baštine, investicije i opremanje te razvoj publike.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

PRIGODA

Doroteja, Dora i Matej danas imaju povoda za slavlje

Danas svoje imendane slave Doroteja, Dora i Matej. Sigurno poznate barem jednu osobu koja nosi navedeno ime. Red je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti