JC POOL LEAGUE

Koprivnicu je uhvatila biljarska groznica! Nakon pojedinačnih turnira, podravski grad imat će svoju ligu

Detaljna pravila bit će igračima predstavljena prije samoga početka ždrijeba grupe faze koji je na rasporedu u 13 sati. Turnir, pak, počinje 30 minuta kasnije.

09:12h
0
Ilustracija // Foto: Envato Elements

Koprivnicu je uhvatila biljarska groznica. Posljednjih mjeseci Podravci su više puta imali priliku pokazati svoje vještine na pojedinačnim natjecanjima. Iduću subotu, ponovno u Caffe Baru JC, odigrat će se prvo kolo turnira u pojedinačnoj konkurenciji naziva JC POOL LEAGUE. Organizator je objasnio kako će se natjecanje sastojati od pet zasebnih turnira.

– Po uzoru na prethodno održana izdanja turnira, natjecatelji će nasumičnim ždrijebom biti raspoređeni u skupine u kojima će odmjeriti snage sa svakim protivnikom po pravilu utrka do dvije partije, a pobjeda donosi dva boda. Iz svake skupine (ovisno o broju prijavljenih natjecatelja) u eliminacijsku fazu turnira prolaze prva tri plasirana igrača koji ponovno ulaze u ždrijeb. Mečevi eliminacijske faze turnira igraju se po pravilu utrka do tri partije – pojasnili su.

Pobjeda donosi dva boda, osvajanje turnira deset, drugo mjesto pet, a treće mjesto tri boda. Igrač s najviše bodova, u konačnici, postat će pobjednik turnira. Da biste imali priliku natjecati se, potrebno je uplatiti 50 kuna kotizacije po turniru.

– Svakome igraču biti će dozvoljen po jedan repasaž u iznosu od 50 kuna do završetka grupne faze, što znači da će svi oni igrači koji se odluče za repasažni povratak u turnir ulaze u ždrijeb eliminacijske faze turnira i nakon eventualnog ponovnog ispadanja više nemaju pravo na nastavak turnira – dodaju.

Detaljna pravila bit će igračima predstavljena prije samoga početka ždrijeba grupne faze koji je na rasporedu u 13 sati. Turnir, pak, počinje 30 minuta kasnije.

Najavili su zakusku, izbor osvježavajućih napitaka, nagrade sponzora i domaćina turnira te medalje.

– Organizator ovim putem poziva sve zainteresirane igrače da se prijave isključivo na broj organizatora 091 121 0770 (Dino Šipuš), a za sve gledatelje je ulaz besplatan. Također, svi gledatelji i natjecatelji moći će sudjelovati u izvlačenju završne tombole na kojoj će organizator podijeliti vrijedne sponzorske pakete. Svi daljnji datumi održavanja turnira jednako kao i tablice sa scorevima igrača moći će se vidjeti na Facebook stranici Caffe Bar JC – zaključuju.