Koprivnički atletičari drugi na krosu u Črnoj gori

14:48h
0

Više od 200 atletičarki i atletičara nastupilo je u Koprivnici na trim stazi Vjeverica u Črnoj gori na tradicionalnom, 9. krosu Hrvatske atletske lige sjever, čime je ujedno započela nova sezona na otvorenom.

Trčalo se u 12 dobnih kategorija, a od županijskih predstavnika vrijedi istaknuti među seniorima prvo mjesto križevačkog trkača Domagoja Palčića, te treće njegovog klupskog kolege Martina Cafuka, a kod seniorki treće mjesto osvojila je koprivnička atletičarke Marije Vladušić, dok je Maja Puhač zauzela peto, a Selma Rošić Bali šesto mjesto.

Kod starijih kadeta križevački trkač Josip Smetiško zauzeo je drugo, a Ognjen Mergon treće mjesto, kod mlađih juniorki Anja Šimunčić iz Križevaca osvojila je zlato, a kod mlađih juniora njen klupski kolega Rudolf Kralj broncu. Kod starijih juniora kopivnički trkač Oliver Orešić na cilj je stigao četvrti, a Roko Blažic peti.

U ukupnom poretku ekipa nadmoćno su prvo mjesto zauzeli Križevci, drugo mjesto pripalo je ekipi Podravskog lista, a treće Karlovcu.

Izvor: www.radio-koprivnica.hr

čitam...
Loading...