sjećanje

Korčulanski motoristi s kolegama putuju za Vukovar, dočekajte ih u Kloštru Podravskom

Pridružite se dočeku karavane u subotu, 16. studenoga 2019. godine u 8.45 sati u Parku hrvatskih branitelja u Kloštru Podravskom.

09:12h
0
Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Povodom obilježavanja 28. godišnjice Sjećanja na žrtvu Vukovara, Moto klub KORČULA s Korčule s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata i moto klubovima iz cijele hrvatske organizira tradicionalnu vožnju motorima.


Karavana se vozi u pet etapa (pet dana), a putem se organizira paljenje svijeća, ručkovi, okrijepe, večere i prenoćišta za sudionike. U našoj županiji karavana staje jedino u Kloštru Podravskom, u subotu, 16. studenoga 2019. godine. Planirani dolazak je iz Bjelovara u 8.45 sati.

Pozivaju se mještani, udruge i društva s područja Općine Kloštar Podravski, ali i okolnih općina.

– Ovim dočekom iskažimo svoju zahvalnost svim hrvatskim braniteljima koji su branili grad i svima onima koji su dali živote za obranu Hrvatske. Iako se na spomen Vukovara osjeća velika bol, osjeća se i veliki ponos na grad koji je stajao kao branik Hrvatske. Istina o velikoj tragediji Vukovara i njegovih branitelja nikada ne smije pasti u zaborav – stoji na stranicama općine Kloštar Podravski.

Pridružite se dočeku karavane u subotu, 16. studenoga 2019. godine u 8.45 sati u Parku hrvatskih branitelja u Kloštru Podravskom.

 

čitam...