Za suradnju i uzoran rad

Koren i Pal dobili priznanja križevačke Udruge Matice umirovljenika

09:35h
0
IMG m
Foto: kckzz.hr

Priznanja su im uručena za višegodišnju suradnju, uzoran rad, zajedničko druženje i postignute uspjehe u radu Udruge.

Predsjednik Udruge Matice umirovljenika i starijih osoba Križevci Ivan Matušin te predsjednik Podružnice Križevci, dopredsjednik Udruge i član Izvršnog odbora Matice udruga umirovljenika Koprivničko-križevačke županije, Stjepan Kramar, posjetili su župana Darka Korena i zamjenika Ivana Pala.

Tom su im prilikom uručili i priznanja za višegodišnju suradnju, uzoran rad, zajedničko druženje i postignute uspjehe u radu Udruge.

Pored toga, obavijestili su ih o radu Udruge te o nedavno održanoj svečanoj sjednici povodom 70. obljetnice osnutka i rada.

Župan Koren i zamjenik Pal pohvalili su rad Udruge te dodali da će Županija i dalje podržavati njihov rad jer smatraju da su upravo osobe treće životne dobi izuzetno važne u našem društvu kao i njihove aktivnosti.

Udruga matice umirovljenika i starijih osoba Križevci je dobrovoljna, interesna, humanitarno – socijalna, nestranačka, samostalna te neprofitna Udruga umirovljenika koja se zalaže za ostvarivanje boljeg društveno-socijalnog i materijalnog položaja umirovljenika i starijih osoba te posebno svojih članova  za poboljšanje životnog standarda, zaštitu stečenih i budućih prava.