25.2 C
Koprivnica
Nedjelja, 28. svibnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DRŽAVNI PRAZNIK

Koren, Ljubić i Felak: Zahvalnost iskazujemo hrvatskim braniteljima koji su se žrtvovali u borbi za slobodu i demokraciju
K

Njihova nesebična žrtva omogućila je ostvarivanje višestoljetnog hrvatskog sna o nezavisnosti i ona nikada neće biti zaboravljena, poručili su.

Ne propustite

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, njegov zamjenik župana Ratimir Ljubić i predsjednik Županijske skupštine Damir Felak povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja uputili su čestitku putem službene županijske stranice.

– Drage građanke i građani, upućujemo Vam iskrene čestitke povodom obilježavanja 5. kolovoza, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, kada se s ponosom prisjećamo 26. obljetnice veličanstvene i pobjedonosne vojno-redarstvene operacije Oluja.

Ratimir Ljubić // Foto: Dominik Smolak

Posebnu zahvalnost iskazujemo svim hrvatskim braniteljima koji su se žrtvovali u borbi za slobodu i demokraciju te svoje živote utkali u temelje samostalne i suverene Republike Hrvatske. Njihova nesebična žrtva omogućila je ostvarivanje višestoljetnog hrvatskog sna o nezavisnosti i ona nikada neće biti zaboravljena.

Damir Felak // Foto: Sanjin Bojić

Uz ponos na ostvareno u zalog ostaje i trajna obaveza odužiti se braniteljima dalje razvijajući naše društvo na temeljima jednakosti, pravde i solidarnosti te gradeći bolju i prosperitetnu budućnost domovine u kojoj će svaki građanin moći dostojanstveno živjeti – poručili su.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

samo nebo joj je granica

FOTO/VIDEO Čudesna Iva od treće godine voli glazbu i pokrete, a sad je ponajbolja plesačica na svijetu: Na podiju sam bila 11 sati, tremu...

Iako joj je tek 10 godina, mlada Križevčanka Iva Sokač vrhunska je plesačica, što je potvrdila i na nedavno...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti