DRŽAVNI PRAZNIK

Koren, Ljubić i Felak: Zahvalnost iskazujemo hrvatskim braniteljima koji su se žrtvovali u borbi za slobodu i demokraciju

Njihova nesebična žrtva omogućila je ostvarivanje višestoljetnog hrvatskog sna o nezavisnosti i ona nikada neće biti zaboravljena, poručili su.

08:55h
0
Foto: Ivan Brkić
Darko Koren // Foto: Ivan Brkić

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, njegov zamjenik župana Ratimir Ljubić i predsjednik Županijske skupštine Damir Felak povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja uputili su čestitku putem službene županijske stranice.

– Drage građanke i građani, upućujemo Vam iskrene čestitke povodom obilježavanja 5. kolovoza, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, kada se s ponosom prisjećamo 26. obljetnice veličanstvene i pobjedonosne vojno-redarstvene operacije Oluja.

Ratimir Ljubić // Foto: Dominik Smolak

Posebnu zahvalnost iskazujemo svim hrvatskim braniteljima koji su se žrtvovali u borbi za slobodu i demokraciju te svoje živote utkali u temelje samostalne i suverene Republike Hrvatske. Njihova nesebična žrtva omogućila je ostvarivanje višestoljetnog hrvatskog sna o nezavisnosti i ona nikada neće biti zaboravljena.

Damir Felak // Foto: Sanjin Bojić

Uz ponos na ostvareno u zalog ostaje i trajna obaveza odužiti se braniteljima dalje razvijajući naše društvo na temeljima jednakosti, pravde i solidarnosti te gradeći bolju i prosperitetnu budućnost domovine u kojoj će svaki građanin moći dostojanstveno živjeti – poručili su.