1.2 C
Koprivnica
Subota, 28. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
župan koren odgovara

Koren: Mladenu Mađeru Ginko više ne bi pomogao, njemu je bolje da uzme Sylimarin, to je lijek za obnovu jetre
K

Mislio sam da su sazvali tiskovnicu da mi upute čestitku, jer upravo danas je 10 godina kako sam župan. Postao sam to i zahvaljujući pokojnom Friščiću, no poslije toga sam tri puta neposredno izabran, kaže Koren.

Ne propustite

Podravsko-prigorski župan Darko Koren nije propustio komentirati današnje prozivke Željka Vugrinca, Mladena Mađera i Branka Mesarova, trojca koji je na današnjoj konferenciji za medije ‘opalio po županu’, iznoseći niz tvrdnji i pitanja. Županu su, tvrdeći da je zaboravan, preporučili da popije Ginko.

- Oglas -

– Vidljivo je da su ova trojica naših vrlih političara postali satiričari, kao i njihov šef Bernardić. Nije loše povremeno uzimati Ginko, no mislim da Mađeru više ne bi pomogao. Njemu bi bilo dobro da uzima Silymarin, to je lijek za obnovu jetre. Mislio sam da su sazvali tiskovnicu da mi upute čestitku, jer upravo danas je 10 godina kako sam župan. Postao sam to i zahvaljujući pokojnom Friščiću, no poslije toga sam tri puta neposredno izabran. Posljednji puta i zahvaljujući upravo ovoj trojici. Jer dok su vam oni protivnici, teško je izbore izgubiti. Nemam potrebe zamarati javnost i komentirati nebuloze koje su satiričari iznijeli – oštro odgovara župan Koren.

Načelniku Branku Mesarovu poručio je da će samo ovoga tjedna biti dva kolegija načelnika što bi značilo da su u mjesec dana održana već tri.

– Ako je zaboravio, rješenje je na stolu – Ginko! A ako me želi vidjeti još češće, neka se najavi i ja ću ga primiti. Samo mora biti pristojan – kaže župan.

- Oglas -

Svoj komentar završio je porukom za ovu trojicu političara poručivši im da je bolje šutjeti, ako se nema što pametno za reći.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

noć muzeja

FOTO Picoki učili o elektrografiji, fenomenu Đurđevačkih pijesaka i uživali u djelima Lackovića Croate, E. Janković Hapavel: Godišnje brojimo 18.000 posjetitelja

Pod geslom "Muzeji su važni" sinoć je diljem Hrvatske održana najveća kulturna manifestacija Noć muzeja. Kako je bilo u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti