4.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KAVA S NOVINARIMA

Koren o brzoj cesti: Pomalo sam razočaran, zvao sam i jutros direktore Hrvatskih cesta i Kamgrada, muka mi je to više spominjati
K

Svi koji prolazimo ovom dionicom kod Križevaca svjedočimo kako se ni nakon gotovo tri mjeseca na terenu još uvijek ne događa ništa konkretno vidljivo

Ne propustite

Na jutros održanoj tradicionalnoj kavi u županijskoj Upravi, župan Darko Koren osvrnuo se na brojne projekte u godini za nama, a među temama nije mogao zaobići ni projekt izgradnje brze ceste za koju su radovi formalno otvoreni krajem listopada.

- Oglas -

Podsjetimo, na otvorenju radova na dionici brze ceste Križevci – Kloštar Vojakovački bio je premijer Plenković sa svitom ministara. Uvođenjem u posao izvođača radova, tvrtke Kamgrad, započeli su radovi na 7,5 kilometara dugoj dionici sjevernog kolnika brze ceste, čiji je dovršetak planiran za 30 mjeseci.

No, svi koji prolazimo ovom dionicom kod Križevaca svjedočimo kako se ni nakon gotovo tri mjeseca na terenu još uvijek ne događa ništa konkretno vidljivo.

– Spomenut ću i nesretnu brzu cestu, čiji su radovi počeli do Kloštra, ali još nisu faktički na terenu vidljive aktivnosti. Već sam i ja pomalo razočaran, evo i jutros sam  zvao direktora Hrvatskih cesta Škorića i direktora Kamgrada koja mora početi s radovima. Muka mi je više to spominjati, ali znam da je to stalno otvoreno pitanje pa moram – kazao je župan Koren.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ludbreška atrakcija

FOTO/VIDEO Roda Pera nije odletjela na jug, o njoj ove zime brine Stjepan: Prirasla nam je srcu, građani ju hrane i neopisivo joj se...

Poznato je da rode iz naših u toplije krajeve sele krajem kolovoza. No jedna roda ostala je Ludbregu, a...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti