otrovne strelice

Koren odgovorio Kešeru: On nema problema s cjepivom protiv korone, već što nije proizvedeno ono koje bi njemu pomoglo

Ovo je savršeno organizirano, moramo podržati i pohvaliti naše zdravstvene djelatnike. Apsolutno bismo trebali odvojiti političku komponentu, završio je Koren.

10:39h
0
IB Keser Koren

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren komentirao je riječi načelnika općine Kalnik i šefa koprivničko-križevačkog SDP-a Mladena Kešera, o čemu smo pisali ovdje.

– Kao što ste čuli iz izlaganja dr. Vadle, sva cjepiva koja su dosad proizvedena i ispitana jednako odgovaraju na ovaj problem. Ne postoji ključ prema kojemu se nekoga protežira u smislu biranja cjepiva, već se koristi kako koja vrsta dođe. Nažalost, valjda u kontekstu predstojećih izbora, cjepivo ima političku komponentu – rekao je Koren, nastavivši.

– Glede gospodina Kešera, poseban komentar nemam. Osim što smatram da on nema problema s cjepivom protiv korone, već je njemu problem što nije proizvedeno cjepivo koje bi njemu pomoglo. Glede procjepljivanja našega stanovništva, mislim da je jako dobro organizirano. U Križevcima je cijepljeno 930 osoba. Sjetite se kako je broj izgledao u Zagrebu. Ovo je savršeno organizirano, moramo podržati i pohvaliti naše zdravstvene djelatnike. Apsolutno bismo trebali odvojiti političku komponentu – završio je Koren.