ŽUPANIJSKI STOŽER

KORONA U ŽUPANIJI Pristigli nalazi 12 uzoraka, novozaraženih nema, no čekaju se rezultati današnjih testiranja

Od početka epidemije na području Koprivničko-križevačke županije ukupno je zabilježeno 96 oboljenja COVID -19 infekcijom.

14:37h
0
Foto: Ivan Balija
Ratimir Ljubić // Foto: Ivan Balija

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije putem priopćenje javlja kako su pristigli nalazi 12 testiranih uzoraka na koronavirus izuzetih iz opće populacije u protekla 24 sata.

Svi nalazi su negativni, a u toku dana se očekuju i rezultati uzoraka koji su na testiranje upućeni danas. Od početka epidemije na području Koprivničko-križevačke županije ukupno je zabilježeno 96 oboljenja COVID -19 infekcijom.

S obzirom na aktualni razvoj epidemiološke situacije i povećanje broja oboljelih osoba od bolesti COVID-19, Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije još jednom apelira na sve stanovnike na odgovorno ponašanje te podsjeća na službeni dopis i preporuku gradonačelnicima i načelnicima te organizatorima da se održavanja amaterskih kulturno-umjetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija te javnih događanja i okupljanja trebaju odvijati u skladu s preporukama za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 koje propisuju maksimalan broj sudionika u zatvorenim i otvorenim prostorima.

 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW