do 13 godina

Košarkaši đurđevačke Mladosti slavili protiv Virovitice i Koprivnice

Mladi Koprivničanci nisu mogli parirati raspoloženim Đurđevčanima i njihov poraz bio je neminovan.

08:40h
0

Odigrane su dvije utakmice Međužupanijske lige za dječake do 13 godina u kojima su košarkaši Mladosti ostvarili dvije pobjede.

U utakmici devetog kola sastali su se KK Mladost Đurđevac i KK Virovitica. Rezultat utakmice bio je 60:52 za Đurđevčane. Đurđevčani su poveli već u prvim minutama utakmice i pokazali tko je glavni na terenu. Prva četvrtina završila je rezultatom 18:7.  Utakmica je nastavljena u istom ritmu te je Mladost na poluvremenu imala prednost od 15 poena (29:14). Dobra igra Đurđevčana i zadovoljavajuća prednost omogućila je mladim nadama košarkaškog kluba Mladost da zaigraju i osjete slasti pobjede.

U desetom kolu Đurđevčani su gostovali kod KK Koprivnica i pobijedili rezultatom 15:89. Odličnom obranom i kontra napadima gosti su prvu četvrtinu završili rezultatom 2:32. Nastavak utakmice igrao se u istom ritmu te je rezultat poluvremena bio 7:48. Mladi Koprivničanci nisu mogli parirati raspoloženim Đurđevčanima i njihov poraz bio je neminovan.

Za KK Mladost Đurđevac igrali su: Luka Carek, Filip Koprolčec, Karlo Šokec, Andrija Hrženjak, Benjamin Ivanov, Bernard Bukovčan, Ivan Marjanović, Ivano Erdec, Patrik Fišer, Edi Kovačić i Pavao Markić. Treneri: Matej Baltić i Đuro Tomrlin.

čitam...