Opet poraz

Košarkaši Koprivnice poraženi u Vrbovcu, ozljeđen ponajbolji igrač Jančijev: Nije ništa strašno, brzo ću se vratiti

Kod košarkaša Koprivnice ponajbolji su bili Beljan s 16 poena i Mihoković s 15 poena.

14:46h
0
KKKoprivnica KKBjelovar
Foto: Ivan Brkić

Košarkaši Koprivnice gostovali su ovog vikenda u 2. kolu kod novog člana lige Labrade 1971-Žurko, koja svoje domaće utakmice igra u Vrbovcu. Koprivničanci su doživjeli poraz 64-51. 

Nažalost, ozlijedio se ponajbolji igrač Jančijev, postigavši samo dva poena u utakmici. Nedostajali su i bolesni Vedriš i Žaja, te otprije ozljeđeni Antolić. Koprivničanci su dali sve od sebe, međutim nije bilo dovoljno za povoljan rezultat. Kod košarkaša Koprivnice ponajbolji su bili Beljan s 16 poena i Mihoković s 15. Što se tiče domaćina, prednjačili su Franjić s 16 poena i Palinić-Čulin s 19 poena.

KK Koprivnica - KK Mladost
Jančijev u dresu đurđevačke Mladosti // Foto: Ivan Brkić

– Doskočio sam protivniku na nogu i izvrnuo gležanj, nisam mogao nastaviti susret. Žao mi je jer mislim da bi pobijedili, vodili smo pet razlike u tom trenu. Nije ništa puklo, samo su nategnuti ligamenti, ledim to i mažem, mislim da ću biti spreman ako ne za sljedeću, onda za onu drugu tekmu sigurno – rekao je Zoran Jančijev.

Nakon dva uzastopna gostovanja i dva poraza, slijedi domaći susret protiv Podravca II u nedjelju, susret se igra u 17 sati u dvorani Branimir.