Koprivnički domoljub

Predstava Bella figura za kraj sezone

15:44h
0
Izvedba predstave “Bella figura” Yasmine Reze

Dramska predstava Bella figura Yasmine Reze odabrana je kao posljednja kazališna predstava ove sezone u dvorani Domoljub.

– Bella figura događa se jedne večeri koja započinje fatalnom pogreškom. Svojim dramama nikada nisam pričala priče, tako da nikoga neće iznenaditi što to nisam napravila niti u ovome slučaju. Osim ako nesigurno i teško tkanje života ne smatrate samo po sebi pričom – kaže Yasmina Reza, francuska dramatičarka

Režiser predstave nagrađivani je srbijanski redatelj Boris Liješević, jedan od najtalentiranijih srpskih redatelja srednje generacije, a njegov rad najbolje karakterizira umjetnička znatiželja. U svoj iznimno bogat i nagrađivan opus ubraja vrlo raznorodna djela klasičnih pisaca i predložaka, ali i komade te adaptacije najsuvremenijih autora.

Predstava će se odigrati u četvrtak 9. lipnja u dvorani Domoljub s početkom u 19.30 sati. Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete rezervirati na broj telefona 222-390,  e-mail adresi kultura@pou-kop.hr ili kupiti osobno u Domoljubu.

čitam...