Nagradnjača

KRALJICA MATURE Vrijeme je da izaberete onu koja vas je oborila s nogu, pripremili smo fenomenalne nagrade

Vi, naši čitatelji, izabrat ćete podravsko-prigorsku kraljicu mature. Kako? Lijepo i lako!

11:09h
0
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Maturalne večeri su završile, norijade su ‘odludovane’, s nastavnicima se oprostilo, s prijateljima se proslavilo – sve u svemu, maturanti su jedna vrata zatvorili za sobom.


No, na najčitanijem mediju u županiji, ePodravini.hr,  matura još nije gotova! Kao što smo i najavili, nakon što su sve škole i svi razredi u Podravini i Prigorju završili sa svojim glamuroznim maturalnim večerima, vaš portal pripremio je fenomenalne poklone.

Vi, naši čitatelji, izabrat ćete podravsko-prigorsku kraljicu mature. Kako? Lijepo i lako!

Odabrat ćete onu koja vas je osvojila, koja najviše zrači, koja ima najbolji stil, koja nosi svoju haljinu kao nitko drugi, koja je lijepa, pamrtna, graciozna, simpatična, originalna, posebna, cool, koja vam je iz bilo kojeg razloga zapela za oko i za koju jednostavno znate da mora biti kraljica mature! A nakon toga samo slijedite upute na našem Facebook profilu i svojoj ćete odabranici pomoći da dođe do nagrade.

Kraljica mature dobit će predivnu haljinu butika Lu Lei iz Križevaca. Butik se nalazi na adresi Trg Antuna Nemčića 6, u blizini samog centra grada, i nudi široku ponudu moderne odjeće i obuće.

Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Osim toga, salon kože Klara iz Koprivnice daruje prelijepu kožnu torbicu, idealnu za svaki outfit. Salon kože Klara u svom asortimanu drži još mnogo lijepih i kvalitetnih torbica, a tu su još i novčanici, remeni, rukavice i još mnogo toga. Svakako ih vrijedi posjetiti, a to možete u prizemlju zgrade Martinovka, na adresi Ivana Generalića 3.

Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

I za prvu i drugu pratilju pripremljeni su ništa manje odlični pokloni. Drugoplasirana djevojka dobit će pravi luksuzni tretman u frizerskom salonu Unikat – komplet pranje, šišanje, frizura + piling kose – pure tretman. Frizerski salon Unikat u vlasništvu Maje Međimorec u prizemlju koprivničke poslovne zgrade Martinovke posluje već pet godina. Nudi sve moguće frizerske usluge. Prati nove trendove i odlazi na edukacije. Redovito sudjeluje na revijama frizura gdje njezin rad ne prolazi nezapaženo. Narudžbe za termin mogu se dogovoriti i putem mobitela na broj 099/365-0333.

Djevojka koja skupi treći najveći broj glasova dobiva bon od 200 kuna u Sonne Solariumu u Koprivnici, kako bi ljeto dočekala potpuno spremna. Sonne Solarium, danas jedan od najpoznatijih solarija u okolici, započeo je s radom 2015. godine te se bavi pružanjem usluge sunčanja i distribucijom proizvoda za sunčanje. Posvetili su se svojim klijentima i svojoj djelatnosti – kompletnoj i kvalitetnoj usluzi sunčanja. I zato su danas prepoznati kao najbolji u svojoj djelatnosti. Možete ih pronaći na adresi Ivana Generalića 3, zgrada Martinovka.

Uz spomenute nagrade, sve tri djevojke dobit će i poklon paket iznenađenja trgovine Sonne Sport. Sonne Sport specijalizirana je trgovina sportske i zdrave prehrane za sportaše, rekreativce te ljude koji brinu o vlastitom zdravlju. U trgovini ćete naići na educirano osoblje koje zna i može ponuditi savjete kako da živite aktivnije, hranite se zdravije i dođete do svojih sportskih ili osobnih ciljeva brže i sigurnije.

Uz sve te silne poklone, naša kraljica mature dobit će i članak i fotografiranje posvećeno samo njoj, na najčitanijem portalu Podravine i Prigorja! Nemate što čekati, lajkajte, šerajte, tagajte, odaberite najbolju od najboljih!

Glasujte za svoju favoritkinju, a ona koja osvoji najviše lajkova, zajedno s prvom i drugom pratiljom, osvaja vrijedne…

Gepostet von Epodravina.hr am Donnerstag, 7. Juni 2018

čitam...