Poduzetnički inkubator

Kreće drugi krug radionica Postani poduzetnik u 30 dana u Ludbregu

12:53h
0
Ilustracija // Foto: ludbreg.hr
Ilustracija // Foto: ludbreg.hr

Radionice počinju u ponedjeljak, 18. siječnja, u prostorima Poduzetničkog inkubatora u Ludbregu, a trajat će od 17 do 20 sati.

Drugi krug besplatnih edukacija Postani poduzetnik u 30 dana počinje u ponedjeljak, 18. siječnja, u prostorima Poduzetničkog inkubatora u Ludbregu, a trajat će od 17 do 20 sati.


Predavanja su podijeljena u nekoliko grupa.

U sklopu grupe pokretanje poduzeća polaznici će između ostalog imati priliku naučiti o procjeni i analizi tržišta, analizi konkurencije, strategiji i oblikovanju cijena te o izradi poslovnog plana.

S druge strane, u sklopu grupe naplata upoznat će se s metodama zaštite naplate ili primjerice prisilnom naplatom.

U grupi marketing i poslovno komuniciranje obradit će se teme poput izrade marketinškog plana ili osnove i vrste strategija.

Isto tako, predviđene su grupe prodajne vještine, upravljanje ljudskim resursima, porezi i propisi te fondovi i poduzetnički impuls.

Predavači na ovim edukacijama bit će Tihomir Cvetković, Wrhovski d.o.o, Nataša Tomanović, Maja Hleb,Vedran Barišić i Maja Balaško.

Edukacije su besplatne, a radi ograničenog broja polaznika, potrebna je prijava na e-mail lucera@ludbreg.hr ili telefon 042/421-120.

čitam...