obrtničko učilište pouka

Kreću upisi u Program osposobljavanja za jednostavne poslove u zanimanju tesar, evo detalja

Projekt 'Učenjem do posla' kandidiran je u okviru poziva 'Podrška obrazovanju odraslih polaznika uključivanjem u prioritetne programe obrazovanja, usmjerene unapređenju vještina i kompetencija polaznika u svrhu povećanja zapošljivosti'.

14:43h
0

Obrtničko učilište Pouka u sklopu projekta pod nazivom Učenjem do posla objavljuje upis u Program osposobljavanja za jednostavne poslove u zanimanju tesar.

Program se financira iz projekta te je besplatan za sve polaznike.

Program traje 200 sati, od čega 45 sati stručno-teorijske nastave, 5 sati vježbi i 150 sati praktične nastave.

Za sudjelovanje se mogu prijaviti osobe sa završenom minimalno osnovnom školom starije od 18 godina (zaposlene i nezaposlene osobe).

Rok za prijavu je 18.07.2018., a predviđeni termin održavanja nastave 01.08. do 27.09.2018.

Prijaviti se možete osobno u Obrtničkom učilištu Pouka, Bjelovarska cesta 75a ili on-line na https://ou-pouka.hr/predbiljezba/

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 048/624-476 ili e-mail info@ou-pouka.hr.

Projekt ‘Učenjem do posla’ kandidiran je u okviru poziva ‘Podrška obrazovanju odraslih polaznika uključivanjem u prioritetne programe obrazovanja, usmjerene unapređenju vještina i kompetencija polaznika u svrhu povećanja zapošljivosti’.

Vrijednost projekta je 515.079,13 kuna, a za njegovu provedbu osigurana su bespovratna sredstva u 100 posto iznosu i to 85 posto iz Europskog socijalnog fonda temeljem Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, a 15 posto iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Obrtničkog učilišta Pouka. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

pouka