Krenite biciklom u trgovinu i osvojite nagradu!

10:59h
0
ilustracija

S prvim proljetnim danima ponovno će oživjeti biciklistički promet u našem gradu. Još jedan dodatni razlog za to biti će i proljetna kampanja Biciklom u trgovinu, koju Grad Koprivnica provodi u sklopu međunarodnog projekta Cyclelogistics. Projekt ima za cilj podržati aktivne kupce koji u trgovinu odlaze biciklom u njihovoj korisnoj navici te potaknuti one koji to još ne čine da im se pridruže barem kroz trajanje jednomjesečne kampanje.

Poziv za sudjelovanjem upućen je svim građankama i građanima Koprivnice, kako redovitim biciklistima tako još više onima koji su naviknuti kupovine obavljati automobilom. Dovoljno se prijaviti na broj telefona 048/279-502 (098 915 6038) ili email adresu tihana.hleb@koprivnica.hr. Tijekom kampanje, od 22. ožujka do 22. travnja sudionici će obavljati svoje kupovine, a krajem kampanje će putem upitnika provjeriti koliko je ovo iskustvo za njih bilo ugodno i pozitivno ili pak  u nekom smislu iznenađujuće i neuobičajeno.

U kampanju su pozvane i trgovine i obrti da ovo pozitivno, odgovorno i okolišno neškodljivo ponašanje nagrade svojim proizvodima i uslugama. Jer, upravo su pješaci i biciklisti, pokazuju brojna istraživanja, najbolji kupci. Za razliku od većih tjednih kupovina, oni u trgovinu odlaze češće pa su tako skloni i neplaniranoj kupnji. Istovremeno, kupci biciklisti više kupuju u obližnjim trgovinama, čime pomažu poslovanju lokalnih trgovina i obrta u vremenu sve veće internacionalizacije trgovina i usluga.

Iz Grada pozivaju da prijavite svoje sudjelovanje, mjesec dana svoje kupnje obavljajte biciklom i osvojite nagrade kojima vaše trgovine i obrti nagrađuju vašu vjernost!

Izvor: Koprivnica.hr