obrtničko učilište pouka

Provode se besplatni obrazovni programi u zanimanjima traženim na tržištu rada: tesar, elektrozavarivač i monter solarno toplovodnih sustava

Više informacija možete dobiti u Obrtničkom učilištu Pouka (tel. 624 476, mail info@ou-pouka.hr ) ili na web stranici Učilišta www.ou-pouka.hr .

14:13h
0

U sklopu projekta „Učenjem do posla“ Obrtničko učilište POUKA provodi besplatne obrazovne programe u zanimanjima traženim na tržištu rada: tesar, elektrozavarivač i monter solarno toplovodnih sustava.

U svrhu informiranja javnosti i prikupljanja zainteresiranih polaznika održat će se motivacijske radionice na kojima će biti predstavljen projekt i programi koje će se provoditi.

Ciljne skupine:

– Odrasle osobe s jednogodišnjim, dvogodišnjim ili trogodišnjim strukovnim obrazovanjem.

– Osobe u dobi između 15 i 34 godine sa osnovnom školom.

– Dugotrajno nezaposlene osobe starije od 34 godine s najviše završenom srednjom školom.

Pozivaju se svi zainteresirani koji udovoljavaju uvjetima ciljne skupine da prisustvuju motivacijskim radionicama.

Termini održavanja motivacijskih radionica:

11. travnja 2018. godine (srijeda) s početkom u 10:00 sati u prostorima Obrtničkog učilišta Pouka, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica.

12. travnja 2018. godine (četvrtak) s početkom u 10:00 sati u prostorima Udruženja obrtnika Đurđevac, Ul. Đure Basaričeka 10, Đurđevac.

13. travnja 2018. godine (petak) s početkom u 10:00 sati u prostorima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područni ured Križevci, Ul. Kralja Tomislava 20, Križevci.

Provedba obrazovanja započinje programom usavršavanja za montere solarno toplovodnih sustava. Predviđeni termin održavanja nastave je 14.05.2018.-27.07.2018., a zainteresirani polaznici prijaviti se mogu do 27. travnja 2018.

„Projekt „Učenjem do posla“ kandidiran je u okviru poziva „Podrška obrazovanju odraslih polaznika uključivanjem u prioritetne programe obrazovanja, usmjerene unapređenju vještina i kompetencija polaznika u svrhu povećanja zapošljivosti“. Vrijednost projekta je 515.079,13 kn, a za njegovu provedbu osigurana su bespovratna sredstva u 100% iznosu i to 85% iz Europskog socijalnog fonda temeljem Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, a 15% iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.“

Više informacija možete dobiti u Obrtničkom učilištu Pouka (tel. 624 476, mail info@ou-pouka.hr) ili na web stranici Učilišta www.ou-pouka.hr .