ZAŽELI

Krenulo je osposobljavanje gerontodomaćica u Kloštru Podravskom

Na temelju osposobljavanja ciljana skupina žena moći će kvalitetno i stručno obavljati svoje radne zadatke koje će preuzeti na sebe, u trajanju od 24 mjeseca.

11:57h
0
Foto: Općina Kloštar Podravski

Za što kvalitetnije pružanje usluga korisnicima, jedanaest budućih gerontodomaćica započelo je s osposobljavanjem. Obrtničko učilište POUKA, Ustanova za obrazovanje odraslih kojoj je osnivač Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije nositelj je ove, projektom predviđene aktivnosti.

U narednih pet tjedana, uz predavačice Maju Blažeković, doktoricu medicine i Sandru Lovrić, magistru sestrinstva steći će potrebna teorijska znanja. Praktični, stručni dio bit će obavljen u Domu za starije Koprivnica. Završni dio odnosi se na teorijsku i praktičnu provjeru znanja. Nakon uspješno položenog programa polaznice će steći Uvjerenja o osposobljavanju.

Na temelju osposobljavanja ciljana skupina žena moći će kvalitetno i stručno obavljati svoje radne zadatke koje će preuzeti na sebe, u trajanju od 24 mjeseca u projektu Zaželi – Posao i pomoć u zajednici Općine Kloštar Podravski.

čitam...
Loading...