FOTO: Krenuo Slaven Belupo, novi igrači Bagarić, Bušić, Labudović i Poljak

12:32h
0


100614-sb-mU ponedjeljak prije podne započele su pripreme Slavena Belupa za novu sezonu. Uoči prvog treninga održanog na glavnom terenu Gradskog stadiona, igrače su pozdravili predsjednik kluba Stanislav Biondić, direktor Robert Markulin i trener Mile Petković.

Na prvoj prozivci čekivano su se pojavili novi igrači Davor Bagarić, Tomislav Bušić i Tomislav Labudović te Stjepan Poljak, koji je započeo s treninzima iako još nije riješio svoj status u turskom Eskisehirsporu, s kojim je na arbitraži zbog neisplaćenih dugovanja.

Od ostalih, nazočni su bili: Pelin, Rodić, Bulić (vratari), Kokalović, Rogulj, Maras, Purić, Marčić, Poldrugač (braniči), Nynkeu, Gregurina, Papa, Jakšinić, Delić (vezni), Vojnović, Mujanović, Poredski, Tepurić (napadači). Priključeni su i daroviti igrači iz podmlatka – Šestak, Lefelman, Sabol, Bubnjić, Horvatinović i Geng. Klub su napustili Čaval, Jurić, Posavec i Šafarić.

Prvi dio priprema obavit će se u Koprivnici, prva provjera bit će 24. lipnja protiv Sloge u Koprivničkom Ivancu, a 25. lipnja momčad odlazi na desetodnevni pripremni ciklus na Kupres u BiH.

{vsig}sport/nogomet/06-2010/100614-slaven-pripreme{/vsig}

čitam...