Krešimir Macan održao predavanje koprivničkim PR-ovcima

20:42h
0
Krešimir Macan na predavanju u Rooster Pubu

”Drugo lice naslovnice” naziv je predavanja koje je Krešimir Macan održao u ponedjeljak 6. srpnja 2015. godine u Rooster pubu u Koprivnici u organizaciji organizaciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću (podružnice Središnje Hrvatske), Grada Koprivnice i udruge Koprivnički Krug.

Predavanju su uz zainteresirane PR-ovce iz udruga, javnih poduzeća i tvrtki prisustvovali i zamjenik župana Ivan Pal i zamjenik gradonačelnice Mišel Jakšić.

Krešimir Macan svojim je osebujnim stilom vodio preko 40-ak slušatelja kroz proces oblikovanja javnog stava pomoću vijesti. Posebnu diskusiju izazvali su primjeri novih elemenata koji se danas zovu „spinom”. Analizirali su se promašaji predizbornih kampanja kao i najpoznatije hrvatske i strane naslovnice.

Svi okupljeni su se složili da je danas više nego ikada posao odnosa s javnošću lišen glamura te više sliči na rad u rudniku nego na najpoželjnije moderno zanimanje. Najavljena su i buduća događanja u jesen, ali su i članovi podružnice pozvani još jednom da svojim prijedlozima učine rad podružnice još dinamičnijim.