Kristijan je zaprosio Kristinu pred punom dvoranom na koncertu klapa

11:50h
0
Budući mladenci zaplesali su uz Zoru bilu // foto: Koprivnica.net
Mladi je par bio preplavljen osjećajima // foto: Koprivnica.net Romantičnu je prošnju aplauzom popratila cijela dvorana // foto: Koprivnica.net Kristini su od sreće potekle suze radosnice // foto: Koprivnica.net

Romantičnu prošnju pred prepunom dvoranom Srednje škole u Koprivnici, prilikom koncerta klapa, priuštio je Kristijan, svojoj djevojci Kristini.

Prilikom nastupa klape Intrade, voditelj je najavio ljubavnu bajku te se na projekcijskom platnu pojavila slika mladoga para, pokraj koje je pisalo: Kristina, hoćeš li se udati za mene? Kristijan je ispred pozornice, uz aplauz publike kleknuo pred svoju voljenu, dok su njoj tekle suze radosnice. Tomislav Bralić je njima posvetio pjesmu Zora Bila, uz koju su budući mladenci zagrljeni zaplesali.

– Odluka o prošnji je došla ravno iz srca, a Zora bila je naša pjesma i nisam mogao pronaći savršeniji trenutak. Ona mi je kupila karte za Valentinovo i znao sam da je to to. Mislim da sam uzvratio pokolon – rekao nam je Kristijan Perković, sa smješkom na licu. Njegova zaručnica Kristina Lisec bila je toliko iznenađena i prepravljena osjećajima, da je jedva došla do riječi.

– Osjećam se zaljubljeno do neba – sve je što nam je uspjela reći, usred mnogobrojnih zagrljala i poljubaca sa svojim dragim.

Ovaj je mladi par, koji je za ovaj koncert potegnuo iz Zagreba, u Koprivnici napravio prvi korak ka svojoj zajedničkoj bajci, na oduševljenje koprivničke publike.

Na zarukama im je posvetivši im pjesmu, čestitao i sam Bralić i klapa Intrade, dok se njih dvoje nisu odvajali jedno od drugog.

>> Foto: Kocert klapa // Podravci s klapama otpjevali Konobo moja

>> KOMPLETNA FOTOGALERIJA KONCERTA