MJESEC HRVATSKE KNJIGE

Križevačka knjižnica u srijedu omogućava besplatno prvo učlanjenje

Načine kako se prvi put besplatno učlaniti u križevačku knjižnicu pogledajte u okviru.

14:07h
0
knjiznica krizevci
Ilustracija // Foto: Arhiva

Gradska knjižnica Franjo Marković Križevci povodom Dana hrvatskih knjižnica u Mjesecu hrvatske knjige u srijedu 11. studenog provodit će akciju besplatnog prvog učlanjenja za one koji dosad nisu bili članovi knjižnice.

Mole buduće korisnike da prilikom dolaska u knjižnicu nose zaštite maske. Također, podsjećaju kako do 15. studenog traje akcija povrata knjige bez naplate zakasnine.

Načine kako se prvi put besplatno učlaniti u križevačku knjižnicu pogledajte u okviru.

Kako se upisati?

1. Osobno, dolaskom u knjižnicu, u radno vrijeme knjižnice.
Za upis je potrebno donijeti osobnu iskaznicu na uvid i ispuniti pristupnicu koju ćete dobiti u knjižnici.

2. Osobno, donošenjem unaprijed ispunjene pristupnice.
Na mrežnoj će stranici knjižnice 11. 11. biti dostupna pristupnica za preuzimanje na vlastito računalo. Tako preuzetu te potom ispunjenu pristupnicu možete donijeti u knjižnicu.

3. Na daljinu, slanjem pristupnice mailom.
Na mrežnoj će stranici knjižnice 11. 11. biti dostupna pristupnica za preuzimanje na vlastito računalo. Po preuzimanju pristupnice, ispunjenu pristupnicu možete poslati na mail knjižnice na gkfm.ozo@gmail.com. U obzir će se uzimati isključivo mailovi pristigli u sandučić knjižnice od ponoći do 23.59. Prilikom prvog dolaska u knjižnicu obavit će se uvid u podatke te izdati iskaznica.

Upis uživo će se obavljati kod informatora na odjelu beletristike ako je gužva na glavnom pultu. Molimo da prilikom dolaska obavezno imate zaštitne maske.