JADRANKINA OTOPINA

Križevačka poduzetnica Jadranka Vrhovec dobitnica golemog međunarodnog priznanja

Uskoro će javnosti predstaviti i svoj prvi proizvod za mršavljenje.

17:00h
0
Jadranka Vrhovec. // Foto: Jadromel

Križevačka poduzetnica Jadranka Vrhovec nastavlja nizati goleme uspjehe.

Nedavno je na tržište plasirala dva nova proizvoda brenda Jadrankina otopina, Selen i Jodirani magnezijev klorid za djecu, koji su dostupni u biljnim ljekarnama diljem Hrvatske. Sada je proizvod Biljni koncentrat bogat jodom primio međunarodno priznanje.

Znanstveni rad o potonjem proizvodu, Učinkovitost pripravka iz linije brenda Jadrankina otopina – Biljni koncentrat bogat jodom u liječenju bolesti štitnjače, predstavljen je na prestižnoj europskoj  i međunarodnoj konferenciji za znanost i tehnologiju naziva International Science and Tecnology Conference – ISTEC, održanoj Pragu, od 3. do 5. srpnja u organizaciji Sakarya sveučilišta.

– Izlaganje i rezultati istraživanja o Biljnom koncentratu bogatom jodom – Jadrankinoj otopini  izazvalo je veliki interes publike, kako istraživanja tako i sam proizvod iz linije proizvoda Jadrankina otopina. U radu Konferencije sudjelovalo je 200 sudionika iz 39 zemalja. Bili su iz gotovo cijeloga svijeta, od SAD-a, Dalekog i Bliskog istoka i brojnih država Europe – kazala je doc. dr. sc. Bujišić, stručna suradnica tvrtke JadroMel Križevci koja je predstavila i provela istraživanje.

Foto: Jadromel

Križevčanka će uskoro javnosti predstaviti i svoj prvi proizvod za mršavljenje.

– Tvrka Jadromel je trenutačno prisutna na domaćem tržištu sa šest vrhunskih proizvoda brenda Jadrankina otopina. Nakon kapsuliranog selena koji je izazvao pravu pomamu kod kupaca, s novim Jodiranim magnezijevim kloridom za djecu nastavljamo osvajati hrvatsko ali i regionalno tržište. Novost je i naš novi, vrhunski proizvod za mršavljenje koji će uskoro biti predstavljen javnosti – objasnila je.

Također, otkrila je koji je proizvod hit ovoga ljeta među ženama.

– Svakako bih naglasila i da je među svim našim proizvodima u ovim ljetnim mjesecima najtraženiji proizvod Magnezijev klorid u spreju, koji je pravi čuvar zdravlja svake žene pri visokim temperaturama,  pojačanom znojenju, prilikom fizičke aktivnosti, plivanja, i drugih ljetnih rekreativnih aktivnosti. Ovaj je proizvod zaista čudo, on podiže energiju, suzbija grčeve i bolove u mišićima, relaksira prije spavanja  i zaista je jednostavan za korištenje, te pri tom stane u svaku žensku torbicu, ugodnog  je mirisa i žene svih generacija ga koriste i prepoznaju – rekla je.

Foto: Jadromel

čitam...
Loading...