suradnja s istrom

Križevačka turistička zajednica organizira školovanje biciklističkih vodiča Podravine i Prigorja, evo kako se prijaviti

Uspješni polaznici dobit će Uvjerenje o položenom stručnom osposobljavanju na temelju kojega će se pri Hrvatskom biciklističkom savezu izraditi licenca biciklističkog vodiča za 2020. godinu.

10:26h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Turistička zajednica Grada Križevaca osigurala je sredstva i sufinanciranje Hrvatske turističke zajednice za edukaciju biciklističkih vodiča Podravine i Prigorja.

Program edukacije biciklističkih vodiča održati će se u suradnji sa Istarskom razvojnom turističkom agencijom (IRTA d.o.o.) tijekom mjeseca rujna 2019. kroz dva vikenda (3+2 dana) u Križevcima i okolici.

Turistička zajednica Grada Križevaca poziva zainteresirane da se jave za sudjelovanje u edukaciji i pošalju svoje prijave na tz@krizevci.hr a za više informacija na broj telefona 048/681-199.

Pristupanje edukaciji je besplatno. Edukacija obrađuje široko gradivo: teoretski, praktični i terenski rad. Obrađuju se nastavne teme kao što su: odnos biciklističkog vodiča prema gostu cikloturistu, oprema vodiča, vođenje grupe, kartografija i orijentacija (teorija i praksa), izrada turističkih paket aranžmana, osnove fiziologije i prehrane, prva pomoć, zakonska regulativa, osnove o biciklima (vrste, dijelovi, položaj tijela, podešavanje, e-bike), tehnika vožnje i poligon, terenski servis.

Uspješni polaznici dobit će Uvjerenje o položenom stručnom osposobljavanju na temelju kojega će se pri Hrvatskom biciklističkom savezu izraditi licenca biciklističkog vodiča za 2020. godinu.

Za prisustvovanje edukaciji potrebno je:
– solidna tjelesna kondicija i iskustvo vožnje biciklom;
– ispravan MTB bicikl (poželjno SPD pedale i sprinterice, ali mogu i obične – flat pedale);
– kaciga (poželjne su i naočale);
– biciklistički dres (ili prikladna odjeća);
– znanje najmanje jednog stranog jezika.

Voditelj programa edukacije je Martin Čotar, hrvatski biciklist i voditelj Bike i Outdoor odjela Istarske razvojne turističke agencije.

Pridružite se edukaciji, postanite i Vi biciklistički vodič! Za više informacija, slobodno se obratite Turističkoj zajednici Grada Križevaca. Detalji program i lokacija edukacije biti će objavljeni uskoro.

Prijavnica_edukacija bike vodica

čitam...